Κίνα μονωμένο μετάλλευμα καλώδιο θέρμανσης κατασκευαστής

PASIA   ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ   ΕΠΕ

— — — — οδήγηση της MI θέρμανσης καλωδίων

 

Περίπου εμείς

Pasia Industries Ltd
Pasia Industries Ltd
Pasia Industries Ltd
Pasia Industries Ltd
1 2 3 4
Pasia Industries Ltd
 • Βιομηχανίες Pasia, επαγγελματικός προμηθευτής λύσης για τη θέρμανση και την επισήμανση θερμότητας, ανίχνευση σημάτων, φιλτράρισμα, προστασία, αποκατάσταση, που χωρίζει κ.λπ.

 • Το Pasia είναι ένα επαγγελματικό ορυκτό μονωμένο καλώδιο και μια ενωμένη στενά βασισμένη στην κηρήθρα έρευνα, ανάπτυξη, κατασκευή, εγκατάσταση και διαβούλευση της επιχείρησης

 • Από το 1996, Pasia έχει την εστίαση στο μονωμένο μετάλλευμα καλώδιο κατασκευής και τα σχετικούς μέρη και τον εξοπλισμό θέρμανσής του

 • Η τεχνική ομάδα μας διαμορφώνεται από τρεις ανώτερους μηχανικούς, ηλεκτρικός, υλικός, την παραγωγή, τους μηχανικούς εγκαταστάσεων και άλλους ενισχυτικούς επαγγελματίες

Παίρνω μονωμένο μετάλλευμα καλώδιο θέρμανσης & Μονωμένο μετάλλευμα τυλιγμένο μέταλλο καλώδιο Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
 • Βόρεια Αμερική
 • Δυτική Ευρώπη
 • Ανατολική Ασία
 • Μέση Ανατολή
 • Αφρική
 • Ωκεανία
Είδος Επιχείρησης
 • Κατασκευαστής
Αλλες πληροφορίες
 • Μάρκες : MICH
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200
 • Ετήσιες πωλήσεις :
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2008
 • Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Οι βιομηχανίες Pasia είναι μια επιστημονική και τεχνολογική επιχείρηση που ειδικεύεται στην έρευνα, που αναπτύσσει, που παράγει, που εγκαθιστά και που παρέχει τις τεχνικές διαβουλεύσεις και την υπηρεσία για μονωμένα τα μετάλλευμα καλώδια θέρμανσης, στοιχεία θέρμανσης και τελείωσαν τις θερμάστρες καθώς επίσης και ένωσαν στενά τα κυψελωτά προϊόντα για το φιλτράρισμα, την προστασία, τη σφράγιση και την καθοδήγηση. Τοποθετημένη στο πάρκο υψηλής τεχνολογίας Puyuan, η επαρχία Zhejiang, αυτό καλύπτει μια έκταση περισσότερων από 10 εκταρίων, με έναν τομέα κατασκευής περισσότερων από 50.000 τετραγωνικών μέτρων. Κατέχει κατάλληλη μεταφορά, περίπου 150 χιλιόμετρα από τη Σαγκάη στο Βορρά και 40 λεπτά από το διεθνή αερολιμένα Hangzhou Xiaoshan στο νότο.

Με τις επαγγελματικότερες γραμμές παραγωγής και το πιό υψηλό επίπεδο αυτοματοποίησης στην Κίνα, Pasia παράγει μονωμένα τα μετάλλευμα καλώδια θέρμανσης, στοιχεία θέρμανσης και τελείωσε τις θερμάστρες, κυψελωτοί πυρήνες του ανοξείδωτου, του ορείχαλκου, του νικελίου, του αλουμινίου και άλλων μετάλλου ή κραμάτων μετάλλων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Το Pasia είναι ένας από τους τοπ τέσσερις επαγγελματικούς κατασκευαστές της βιομηχανίας στον κόσμο στην ικανότητα και τις πωλήσεις. Σαν κύρια τεχνολογικά προϊόντα, κατέχουν τις προηγμένες ιδιότητες της καλής ποιότητας, πολλές ποικιλίες, πλήρη σειρά προδιαγραφών, ευρεία εφαρμογή, μακριά ζωή υπηρεσιών, καλή ασφάλεια και εύκολη συντήρηση κ.λπ., και έχουν εφαρμοστεί επιτυχώς στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο (εξαγωγή, μεταφορά, αποθήκευση, κ.λπ.), τη χημική βιομηχανία (η πετροχημική βιομηχανία, τελειοποιεί τη χημική ουσία, το φαρμακευτικό είδος, κ.λπ.), τη δύναμη (πυρηνική ενέργεια, ηλιακή ενέργεια, κ.λπ.), την κατασκευή (λειώνοντας πάγος και χιόνι), το σιδηρόδρομο, αεροπορία, μεταλλουργία, ηλεκτρονική και και λοιποί για τις εφαρμογές ως θερμότητα που επισημαίνει και που θερμαίνει, που ανιχνεύει, που κάνει σήμα, μετάδοση δύναμης, επίσης να φιλτραρίσουν, να προστατεύσουν, να καθοδηγήσουν και να σφραγίσουν. Η επιχείρηση έχει γίνει ένας κατασκευαστής λίγες στον κόσμο της απολύτως ηλεκτρικής τεχνολογίας θέρμανσης και τα προϊόντα τεσσάρων κατηγοριών συμπεριλαμβανομένου σταθερού wattage, self-regulating, MI θέρμανσης καλωδίου θερμοκρασίας και της αντίστασης επίδρασης δερμάτων και ενός από τους τοπ τριών καλωδίων ηλεκτρικούς θερμαντικούς προμηθευτές προϊόντων. Ο κυψελωτός πυρήνας έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από πολλούς πελάτες στο φιλτράρισμα, την κατεργασία ύδατος, την πλατφόρμα δομών με την υψηλή απαίτηση στη λειότητα, το προστατευτικό κάλυμμα, το στρόβιλο που σφραγίζουν και που ισιώνουν κ.λπ. _αυτός μπορώ όχι μόνο παρ:έχω πλήρης κατηγορία επαγγελματικός προϊόν, επίσης παρ:έχω πελάτης με λύση, συμβουλεύομαι, πρόγραμμα απάντηση, EPC πρόγραμμα γενικός συμβάλλομαι υπηρεσία που μπορώ ακόμα και είμαι επεκτείνω ο υπηρεσία συμπεριλαμβανομένου ασφαλής λειτουργία για συντήρηση κ.λπ. Μέχρι στιγμής, η επιχείρηση κατέχει 25 σχετικές κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες, 13 εθνικά νέα προϊόντα, και 12 εθνικά προγράμματα τεχνολογικής καινοτομίας.

Υποστηρίζοντας ένα πνεύμα επιχείρησης της κύριας καινοτομίας και της win-win συνεργασίας, Pasia έχει γίνει ένα από λίγα στη βιομηχανία που κατέχει την πλήρη ικανότητα της έρευνας και της ανάπτυξης, του σχεδίου, της παραγωγής και της εγκατάστασης μονωμένου του μετάλλευμα καλωδίου θέρμανσης και του εξοπλισμού θέρμανσής της, του κυψελωτού πυρήνα και του σπιτιού της μερών ή ενοτήτων και και στο εξωτερικό, στηργμένος στην επαγγελματική ομάδα, προώθησε τα διοικητικά μέσα, στενή εργασία με τα σχετικά πανεπιστήμια, τα ιδρύματα σχεδίου και τις μονάδες επιστημονικής έρευνας, βιομηχανία που οδηγούν την εξεταστική ικανότητα Ε&Α, στο πλαίσιο του ποιοτικού συστήματος ISO9001. Μετά από τις σκληρές και επίμονες προσπάθειες αρκετών ετών, Pasia έχει τη δυνατότητα να παρέχει ένα πλήρες σύνολο προϊόντων, άριστη τεχνική υποστήριξη και να τελειοποιήσει την υπηρεσία συνέχειας. Ποικίλα προϊόντα όχι μόνο έχουν εφαρμοστεί για να καλύψουν τις απαιτήσεις από την εγχώρια αγορά, αλλά και έχουν εξαχθεί σε πολλές χώρες και περιοχές όπως η Ευρώπη, η Ασία, η Αφρική και η Αμερική για να εξυπηρετήσουν τις διαφορετικές κατηγορίες σκοπών. Λαμβάνει μια υψηλές διαφάνεια και μια φήμη από τη βιομηχανία. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών, η επιχείρηση έχει συμμετάσχει σε χιλιάδες προγράμματα από όλες τις κοινωνικές τάξεις, μεταξύ των οποίων οι οι επιδρύτεροι είναι: η explosionproof ηλεκτρική θερμάστρα φυσικού αερίου στο σταθμό πυλών φυσικού αερίου Datong στην επαρχία Shanxi Ηλεκτρική θερμάστρα για το υλικό χρωμάτων για τις βάσεις παραγωγής της επιχείρησης χρωμάτων Hempel (ΗΠΑ) σε Kunshan και Guangzhou Ηλεκτρικές θερμάστρες για το χημικό σύστημα Tongyi στο Πεκίνο, Lanzhou, τη Σαγκάη και Shandong Πλήρης θερμαντικός και επισημαίνοντας εξοπλισμός για το μεγάλο πετρέλαιο και πετρελαιοπηγές στην πετρελαιοφόρο περιοχή Jiangsu, Μπενίν, Ανγκόλα, Ταϊλάνδη, το Μιανμάρ, Καζακστάν, το UK, Καναδάς οι σήραγγες αέρα ή νερού του κυψελωτού πυρήνα στη Σιγκαπούρη, την Ινδία, τις ΗΠΑ και το UK, που προστατεύουν τις εφαρμογές κυψελωτών πυρήνων από πολλές ξένες χώρες, τις κυψελωτές σφραγίδες για τους στροβίλους από τη Ρωσία κ.λπ.

Επιμένει στην εξυπηρέτηση της αγοράς με την ειλικρίνεια, εξασφάλιση της ποιότητας με την τεχνολογία, που οδηγεί την καινοτομία με τη μελέτη και οδηγώντας την ανάπτυξη με το πάθος, Pasia έχει γίνει γνωστός προμηθευτής των προηγμένων λύσεων τεχνολογίας θέρμανσης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και ένα από τα ταχύτατης ανάπτυξης μέλη στη βιομηχανία.

Στοιχεία επικοινωνίας